hireink1

Kedves Szülők!

Az elkövetkezendő hetek megküzdését: az otthoni tanulást, kényszerű bezártságot megkönnyítendő összeszedtem pár hasznos tanácsot Önöknek és gyermekeiknek, fogadják tőlem szeretettel:

>>> Iskolapszichológus javaslatai. <<<

Az előttünk álló időszakra mindenkinek sok erőt, türelmet kívánok, s biztos vagyok benne, hogy összefogással túljutunk majd a nehézségeken, pozitívan kerülünk ki a helyzetből.

Üdvözlettel: Oroszlán Anett iskolapszichológus

 

Tisztelt Szülők!


Bemutató videó a regisztrációhoz és a belépéshez

a GSuite (@kossuth-hatvan.hu) rendszerbe


  Intézményünk tantestületének döntése alapján a digitális oktatáshoz a már meglévő E-KRÉTA FELÜLETET, valamint a GOOGLE ALKALMAZÁSAIT (pl. Classroom) fogjuk igénybe venni.
  Eleinte KIZÁRÓLAG az E-kréta felületét fogjuk használni a tananyagok, feladatok továbbítására, ezalatt készítjük elő a Google szolgáltatáscsomagját (G-Suite for Education) az intézmény tanulói és dolgozói számára.

Ezeken felül a már megszokott kommunikációs csatornák (pl. osztályok Facebook oldalai, stb.) továbbra is működnek.

Az E-Kértába való bejelentkezés a megszokottak szerint történik.

  A Google alkalmazások használatához a gyermekeknek intézményi Google fiókot fogunk regisztrálni. Ehhez szükségünk van a SZÜLŐ, vagy törvényes gondviselő GMAIL.COM végződésű email címére. KÉRJÜK, HOGY EZT AZ E-MAIL CÍMET MIDENKI ADJA MEG AZ OSZTÁLYFŐNÖKNEK!

AMENNYIBEN MÉG NINCS G-MAIL FIÓKJA KÉRJÜK, HOGY MINÉL ELŐBB HOZZON LÉTRE EGYET!

  Erre a címre fogjuk elküldeni a gyermek belépéséhez szükséges felhasználói azonosítót, valamint egy hivatkozást melyre rákattintva beállíthatják a tanuló jelszavát az intézményi fiókjához. Ezt követően tanuló a saját felhasználónevével ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) és a megadott jelszóval jelentkezhet be intézményi Google fiókjába.

Iskola vezetősége

 

Közlemény

Orbán Viktor miniszterelnök 2020. március 13-án tett bejelentése alapján az iskolákban 2020. március 16-tól „tantermen kívüli, digitális munkarend" lép életbe. Oka: a koronavírus járvány terjedésének megfékezése.

Az oktatási akciócsoportot Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár vezeti. Ezen akciócsoport első javaslata nyomán hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket. Orbán Viktor kifejtette: március 16-tól új oktatási munkarend lép életbe. Tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben.

A jogszabályok megjelentek, kihirdetésre kerültek. A koronavírus miatt a köznevelési és szakképzési intézményekben új munkarend bevezetéséről szóló 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozat. A tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről a köznevelési intézményekben szóló 3/2020. (III. 14.) EMMI határozat.

Ennek értelmében 2020. március 16. napjától az oktató-nevelő munka tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. Ez nem rendkívüli szünet, hanem az oktatás módjának megváltoztatása, amely továbbra is biztosítja a tanulók számára a tanulás Alaptörvényben rögzített lehetőségét.

A Hatvani Kossuth Lajos Általános Iskolára is a fent leírtak vonatkoznak.

Az intézmény ebben a helyzetben az iskola honlapján, valamint a KRÉTA-rendszer (elektronikus napló) segítségével jelenteti meg, továbbítja az intézkedések, illetve a megvalósítás részleteit.

Az iskolavezetés kéri mindenkinek a megértését, a türelmét és az együttműködését!

Természetesen a keddi ebédbefizetés is elmarad. A digitális munkarendről majd az osztályfőnökök adnak tájékoztatást a holnapi nap folyamán.

Polonkai Zoltánné

intézményvezető

 

Tisztelt Szülők és Gyerekek!

Holnap,március 13-án, pénteken az ünnepi műsort az 1. órában videófelvételről nézheti meg minden osztály a tantermében.

Kérem, hogy az ünnepet megtisztelve mindenki iskolai egyenruhában jöjjön és kokárdát is tűzzön!

192

 

Tisztelt Szülők!

Az óvodásoknak szervezett nyílt programokat határozatlan időre felfüggesztjük, ennek értelmében a március 18-ra meghirdetett iskola-kóstoló programunk is elmarad.

Megértésüket köszönjük!

 

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy iskolánkban folyamatosan minden óvintézkedést megteszünk annak érdekében, hogy a Magyarországon is megjelent koronavírus terjedését megakadályozzuk.

Az épület takarítását fokozottan ellenőrizzük. A tantermek és folyosók felmosása fertőtlenítőszerrel történik az influenzajárvány kezdetétől. A takarítást az előírásnak megfelelően kiterjesztettük a fémes felületekre is: kilincsek, korlátok fertőtlenítővel való lemosása naponta többször, ellenőrzötten megvalósul. A vizesblokkok felmosása is minden órában megtörténik.

A vizesblokkokban a fertőtlenítő kézmosókat folyamatosan biztosítjuk. A helyes használatukról tájékoztatókat tartottunk, kiírást helyeztünk el a szabályokról. Az iskolarendőrünk is részletes tájékoztatót tart ebben a témában 03.12-én 9 órától. Az osztályfőnökökkel az erről készült filmet is megnézik a tanulók ezen a héten.

Kérem a családok közreműködését is, hogy minden tanulónk helyesen használja a mosdókat, betartsa a higiéniás előírásokat! A gyermekek otthon is halljanak a rendszeres kézmosásról, és mindig minden gyermeknél legyen papírzsebkendő, amelynek használatáról családi körben is beszéljenek! Ha valamilyen betegség tünetét észleljük egy-egy gyermeknél, azonnal kiemeljük a közösségből, és a szülőket értesítve az érintett tanulót mielőbb hazajuttatjuk.

Figyelünk minden egyéb iskolai rendezvényre is. Ezért a nemzeti ünnepre való megemlékezés videófelvételről, osztálytermi szinten történik.

Az úszásoktatást visszavonásig szüneteltetjük.

A többnapos kirándulások, erdei iskola, Határtalanul program utazásai halasztódnak, vagy elmaradnak. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a pánik helyzetet elkerülve, de minden szabályra, előírásra odafigyelve biztosítsuk a színvonalas nevelés és oktatás feltételeit, az egészség megőrzése mellett.

Az egész iskola közösségétől, minden munkatársamtól felelősségteljes magatartást várok, hisz mindannyiunk alapvető érdeke, hogy a fertőzést megelőzzük!

Kedves Szülők! Mindenben számítok az Önök együttműködésére is!

2020.03.12.

                           Polonkai Zoltánné
                           intézményvezető

 

4. Társasjáték délután a 8.b-vel

Kedves kis osztályommal, miután túljutottunk az írásbeli felvételi nehézségein, ismét belevetettük magunkat a társasjátékok csodás világába!

Gyönyörű ablakokat építettünk (Sagrada), harcoltunk a vadnyugaton (Bang), lementünk a mélységbe szörnyekkel viaskodni (Üdvözlet a mélyben!), megmentettük a világot a vírusoktól (Pandemic), álmokat fejtettünk (Dixit), varázsoltunk Harry Potterékkel (Hogwarts Battle), próbára tettük a memóriánkat (Gyümi)....

Egy újabb élmény volt! Köszi mindenkinek!

Laci bá

20200228 4tarsas_8b_01 20200228 4tarsas_8b_02
20200228 4tarsas_8b_03 20200228 4tarsas_8b_04
20200228 4tarsas_8b_05 20200228 4tarsas_8b_06
20200228 4tarsas_8b_06 20200228 4tarsas_8b_06
20200228 4tarsas_8b_06 20200228 4tarsas_8b_06

 

 
További cikkeink...
Fenntartó

fenntarto cime

E-ellenőrzőkönyv

kreta img1

Google Tanterem

google classroom

Járványügyi statisztika

covid19 logo

Határtalanul! 2019

hatartalanul banner

Tehetseg.hu

akkreditalt kivalo_tehetsegpont

Boldog iskola

boldog iskola

125 éves az iskolánk

kossuth125

Informatika - fizika

logo pl_animated

Vándorserleg

Iskolánk 2018-ban immár hatodik alkalommal nyerte el Heves megye legjobb versenyeredményekkel büszkélkedő városi iskolájának járó vándorserleget. 

Részletes cikk megtekintése

Eseménynaptár
Előző hónap November 2020 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 44 1
week 45 2 3 4 5 6 7 8
week 46 9 10 11 12 13 14 15
week 47 16 17 18 19 20 21 22
week 48 23 24 25 26 27 28 29
week 49 30
▪▪▪ ONLINE látogatók ▪▪▪
Oldalainkat 14 vendég böngészi
Bannerek
Keresés a honlapon