hireink1

A korábbi egészséghetek tapasztalatai és az új környezettudatos nevelés szempontjai ötvöződtek a témahét megszervezésekor.

A hét első napján felkerült helyére az elmúlt héten közös erővel készített idegen nyelvi montázs.

Az idegen nyelvi tanórák, illetve a tanórán kívüli tevékenységek három nagy téma köré szerveződnek: egészségtudatosság, sport, környezettudatosság / környezetvédelem.

Az angol és a német nyelvi órákon az egészség-betegség, a zöldség-gyümölcs, illetve a környezetvédelem c. témakör kapcsolódik a hét témájához. A gyerekek egyéni, páros és csoportmunkában mélyítik el a korábbi ismereteiket, a kommunikációs gyakorlatok pedig az új szavak elsajátításában nyújtanak segítséget.

Szervező pedagógusok: Gardynik Katalin, Palásthy Pál Gáborné, Nagy-Tóth Zsuzsanna, Székely Beatrix, Zám Edina.

Nagy-Tóth Zsuzsanna

német szakos tanár

 

November 27-én délután kis szurkolók hangjától visszhangzott a tornaterem. Sánta tanár bácsi vezetésével az alsós osztályok versengtek egymással, hogy kiderítsék melyik csapat rúgja a legjobban a bőrt az iskolában. Gratulálunk minden kis labdarúgónak.

 

Az eredmények a következők:
  1. a - 1. b:
4:0

  1. a - 1. c:
7:0

  1. b - 1. c:
2:5

  2. a - 2. b:
1:0

  3. a - 3. b:
3:4

  4. a - 4. b:
2:5

 

 

Kedves Látogató! Iskolánkban ezen a héten egészségnapok vannak. Az eseményekről készült fotókat megtekintheti a fényképgalériánkban. A képeket Ágó Regina, 7. osztályos tanuló készítette. Az albumba  folyamatosan töltjük fel a fotókat a hét során.

 

2013 Egeszsegnap_felsos_plakat

 

2013 Egeszsegnap_alsos_plakat

 

A 100 éve született Weöres Sándorra emlékezett az Ady Endre Könyvtár, mikor illusztrációs versenyt hirdetett a hatvani iskolásoknak. Az ünnepélyes díjátadáson mi is ott voltunk, hiszen tanulóink közül többen is könyvjutalomban részesültek. Az 1-2. osztályosok között Molnár Zselyke (1. a) különdíjas lett, Bozsányi Petra (2. b) pedig 2. helyezést ért el. A felsősök közül Kovács Karina érdemelt különdíjat, Virág Kitti pedig kategóriájában a legjobbnak bizonyult. Mindketten 6. a osztályosok. Gratulálunk nekik és a lelkes rajzot tanítóknak, Halmosné Vincze Szilvia és Bíró Judit tanító néniknek. A díjátadó ünnepség előtt a szekszárdi Holló zenekar adott felejthetetlen koncertet Weöres Sándor megzenésített verseiből. Nagyon jól szórakoztunk.

weöres.1weöres.2

weöres.4weöres.3

weöres.6weöres.5weöres.7

 

2013. október 22-én iskolai ünnepség keretében emlékeztünk az 1956-os forradalom 57. évfordulójára. A hetedik osztályosok méltóan és nagy tisztelettel előadott műsorát Réz Éva és Vojnárovics Józsefné tanárnők állították össze. Iskolánk közössége csendben követte az eseményeket és „belekóstolhatott” a korabeli Magyarország hangulatába.

okt22-1okt22-2

Az ünnepi megemlékezést a DÖK gyűlés követte, ahol a gyerekek megismerhették az osztályok képviselőit. Ismertetésre és elfogadásra került a DÖK ez évi munkaprogramja és rendezvényterve. A DÖK tevékenységét Nagy Zsuzsanna tanítónő és Zám Edina tanárnő patronálja.

okt22-3okt22-4

Az iskolagyűlésen újra elhangoztak és elismerésre kerültek iskolánk sikeres versenyzői az elért eredményükkel és felkészítő tanárukkal, edzőkkel. Nagy öröm számunkra, hogy diákjaink lelkesek és jól motiválhatóak a meghirdetett versenyekre illetve, hogy sikereikkel öregbítik iskolánk hírnevét. Gratulálunk  és további eredményes felkészülést kívánunk tanítványainknak és kollégáinknak.

okt22-5okt22-6

Gyárfásné Kovács Marianna

 
További cikkeink...
E-ellenőrzőkönyv

kreta img1

Határtalanul! 2018

hatartalanul banner

Informatika - fizika

logo pl_animated

Tehetseg.hu

tehetseg.hu

Vándorserleg

Iskolánk 2015-ben sorozatban ötödször nyerte el Heves megye legjobb versenyeredményekkel büszkélkedő városi iskolájának járó vándorserleget. 

Eseménynaptár
Előző hónap április 2019 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 14 1 2 3 4 5 6 7
week 15 8 9 10 11 12 13 14
week 16 15 16 17 18 19 20 21
week 17 22 23 24 25 26 27 28
week 18 29 30
▪▪▪ ONLINE látogatók ▪▪▪
Oldalainkat 78 vendég böngészi
Bannerek

 

hatvanihirlap

..........................................

alapitvany banner1

..........................................

legjobbiskola14-15

Keresés a honlapon