Belépés: Google szolgáltatások
Digitális tanrend tájékoztató

Amennyiben problémája adódik a KRÉTA rendszerbe való belépéssel akkor írjon a következő e-mail címre: kali.andrea@kossuth-hatvan.hu

hireink1

A Magyar Természetjáró Szövetségnek és a Seregélyesi Baptista Általános Iskolának hála a 2019 novemberétől 2020 májusáig tartó Indulj el egy úton ... országos, sőt országhatárokon átívelő természetismereti és turisztikai vetélkedő - bár nem az előre eltervezett módon - megrendezésre kerül. Ez annál is jobb hír számunkra, mert 4 benevezett csapatunk az előzetes három forduló pontszámai alapján a döntőbe jutott. A döntő az eredeti tervektől eltérően online formában valósul meg. A döntőbe a magyarországi csapatok közül korcsoportonként az első 15 legtöbb pontot elérő csapat juthatott be.

Döntős csapataink eredménye:

3-4. osztályosok között: a Cinekék csapat a nevező 24 csapatból 2. helyen végzett az elődöntők során. A csapat tagjai: Bognár Csenge, Nagy Fanni, Hargitai Markó és Prima Zalán 4. osztályos diákok.

Az 5-6. osztályosok kategóriájában: a nevező 59 csapat közül a Négyen a kéken csapata a 4. legjobb pontszámmal, a Szederlesők csapata a 7. legjobb pontszámmal érdemelte ki a döntőbe kerülést. Az érintett gyerekek: Cserkuti Emese, Vudi Csenge, Papp-Csertyaszki Máté, Kelemen Bence, Fehér Örs, Császár Csanád, Hipszki Botond, Torda Olivér és Csizmadia Mátyás 5. osztályos tanulók.

A 7-8. osztályos kategóriában a legjobb eredménnyel tudhatják magukat a döntőben a Kék túramacskák: Boissinot Mária, Varga-Bergmann Bíborka, Egyházi Godó (7. a) és Király Máté. Ők különösen szép példái az együttműködésnek, hiszen Máté a Kodály iskola 7. osztályos tanulója, gyakran társunk a túrákon.

A 2020. április 03. és április 22. között megvalósuló döntőben még a nagyon szép eredménnyel teljesítő seregélyesi csapatokkal, a verseny házigazdáival is fel kell venni a versenyt.

Ehhez jó felkészülést, a döntőben pedig sok sikert kívánok: Székely Beatrix, a csapatokat patronáló tanár

 

Kedves Kollégák, Szülők és Gyerekek!

Az idei tanévben az Alapműveleti Matematikaverseny április 1-re hirdetett fordulója elmarad.
Helyette a verseny honlapján digitálisan folytatódik a verseny.

Tudnivalók az alábbi honlapon olvashatók:

AMV

 

Kattintson ide vagy a képre a PDF fájl megnyitásához!

kossuth-testneveles-20200318 logo

 

2020 03_16_Rendkívüli_tájékoztató_kép

 

Kedves Szülők!

Az elkövetkezendő hetek megküzdését: az otthoni tanulást, kényszerű bezártságot megkönnyítendő összeszedtem pár hasznos tanácsot Önöknek és gyermekeiknek, fogadják tőlem szeretettel:

>>> Iskolapszichológus javaslatai. <<<

Az előttünk álló időszakra mindenkinek sok erőt, türelmet kívánok, s biztos vagyok benne, hogy összefogással túljutunk majd a nehézségeken, pozitívan kerülünk ki a helyzetből.

Üdvözlettel: Oroszlán Anett iskolapszichológus

 

Tisztelt Szülők!


Bemutató videó a regisztrációhoz és a belépéshez

a GSuite (@kossuth-hatvan.hu) rendszerbe


  Intézményünk tantestületének döntése alapján a digitális oktatáshoz a már meglévő E-KRÉTA FELÜLETET, valamint a GOOGLE ALKALMAZÁSAIT (pl. Classroom) fogjuk igénybe venni.
  Eleinte KIZÁRÓLAG az E-kréta felületét fogjuk használni a tananyagok, feladatok továbbítására, ezalatt készítjük elő a Google szolgáltatáscsomagját (G-Suite for Education) az intézmény tanulói és dolgozói számára.

Ezeken felül a már megszokott kommunikációs csatornák (pl. osztályok Facebook oldalai, stb.) továbbra is működnek.

Az E-Kértába való bejelentkezés a megszokottak szerint történik.

  A Google alkalmazások használatához a gyermekeknek intézményi Google fiókot fogunk regisztrálni. Ehhez szükségünk van a SZÜLŐ, vagy törvényes gondviselő GMAIL.COM végződésű email címére. KÉRJÜK, HOGY EZT AZ E-MAIL CÍMET MIDENKI ADJA MEG AZ OSZTÁLYFŐNÖKNEK!

AMENNYIBEN MÉG NINCS G-MAIL FIÓKJA KÉRJÜK, HOGY MINÉL ELŐBB HOZZON LÉTRE EGYET!

  Erre a címre fogjuk elküldeni a gyermek belépéséhez szükséges felhasználói azonosítót, valamint egy hivatkozást melyre rákattintva beállíthatják a tanuló jelszavát az intézményi fiókjához. Ezt követően tanuló a saját felhasználónevével ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) és a megadott jelszóval jelentkezhet be intézményi Google fiókjába.

Iskola vezetősége

 

Közlemény

Orbán Viktor miniszterelnök 2020. március 13-án tett bejelentése alapján az iskolákban 2020. március 16-tól „tantermen kívüli, digitális munkarend" lép életbe. Oka: a koronavírus járvány terjedésének megfékezése.

Az oktatási akciócsoportot Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár vezeti. Ezen akciócsoport első javaslata nyomán hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket. Orbán Viktor kifejtette: március 16-tól új oktatási munkarend lép életbe. Tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben.

A jogszabályok megjelentek, kihirdetésre kerültek. A koronavírus miatt a köznevelési és szakképzési intézményekben új munkarend bevezetéséről szóló 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozat. A tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről a köznevelési intézményekben szóló 3/2020. (III. 14.) EMMI határozat.

Ennek értelmében 2020. március 16. napjától az oktató-nevelő munka tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. Ez nem rendkívüli szünet, hanem az oktatás módjának megváltoztatása, amely továbbra is biztosítja a tanulók számára a tanulás Alaptörvényben rögzített lehetőségét.

A Hatvani Kossuth Lajos Általános Iskolára is a fent leírtak vonatkoznak.

Az intézmény ebben a helyzetben az iskola honlapján, valamint a KRÉTA-rendszer (elektronikus napló) segítségével jelenteti meg, továbbítja az intézkedések, illetve a megvalósítás részleteit.

Az iskolavezetés kéri mindenkinek a megértését, a türelmét és az együttműködését!

Természetesen a keddi ebédbefizetés is elmarad. A digitális munkarendről majd az osztályfőnökök adnak tájékoztatást a holnapi nap folyamán.

Polonkai Zoltánné

intézményvezető

 
További cikkeink...
Fenntartó

fenntarto cime

E-ellenőrzőkönyv

kreta img1

Határtalanul! 2019

hatartalanul banner

Tehetseg.hu

akkreditalt kivalo_tehetsegpont

Boldog iskola

boldog iskola

125 éves az iskolánk

kossuth125

Informatika - fizika

logo pl_animated

Vándorserleg

Iskolánk 2015-ben sorozatban ötödször nyerte el Heves megye legjobb versenyeredményekkel büszkélkedő városi iskolájának járó vándorserleget. 

Eseménynaptár
Előző hónap április 2020 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 14 1 2 3 4 5
week 15 6 7 8 9 10 11 12
week 16 13 14 15 16 17 18 19
week 17 20 21 22 23 24 25 26
week 18 27 28 29 30
▪▪▪ ONLINE látogatók ▪▪▪
Oldalainkat 24 vendég böngészi
Bannerek

 

hatvanihirlap

..........................................

alapitvany banner1

..........................................

legjobbiskola14-15

Keresés a honlapon