Belépés: Google szolgáltatások
Digitális tanrend tájékoztató

Amennyiben problémája adódik a KRÉTA rendszerbe való belépéssel akkor írjon a következő e-mail címre: kali.andrea@kossuth-hatvan.hu

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy iskolánkban folyamatosan minden óvintézkedést megteszünk annak érdekében, hogy a Magyarországon is megjelent koronavírus terjedését megakadályozzuk.

Az épület takarítását fokozottan ellenőrizzük. A tantermek és folyosók felmosása fertőtlenítőszerrel történik az influenzajárvány kezdetétől. A takarítást az előírásnak megfelelően kiterjesztettük a fémes felületekre is: kilincsek, korlátok fertőtlenítővel való lemosása naponta többször, ellenőrzötten megvalósul. A vizesblokkok felmosása is minden órában megtörténik.

A vizesblokkokban a fertőtlenítő kézmosókat folyamatosan biztosítjuk. A helyes használatukról tájékoztatókat tartottunk, kiírást helyeztünk el a szabályokról. Az iskolarendőrünk is részletes tájékoztatót tart ebben a témában 03.12-én 9 órától. Az osztályfőnökökkel az erről készült filmet is megnézik a tanulók ezen a héten.

Kérem a családok közreműködését is, hogy minden tanulónk helyesen használja a mosdókat, betartsa a higiéniás előírásokat! A gyermekek otthon is halljanak a rendszeres kézmosásról, és mindig minden gyermeknél legyen papírzsebkendő, amelynek használatáról családi körben is beszéljenek! Ha valamilyen betegség tünetét észleljük egy-egy gyermeknél, azonnal kiemeljük a közösségből, és a szülőket értesítve az érintett tanulót mielőbb hazajuttatjuk.

Figyelünk minden egyéb iskolai rendezvényre is. Ezért a nemzeti ünnepre való megemlékezés videófelvételről, osztálytermi szinten történik.

Az úszásoktatást visszavonásig szüneteltetjük.

A többnapos kirándulások, erdei iskola, Határtalanul program utazásai halasztódnak, vagy elmaradnak. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a pánik helyzetet elkerülve, de minden szabályra, előírásra odafigyelve biztosítsuk a színvonalas nevelés és oktatás feltételeit, az egészség megőrzése mellett.

Az egész iskola közösségétől, minden munkatársamtól felelősségteljes magatartást várok, hisz mindannyiunk alapvető érdeke, hogy a fertőzést megelőzzük!

Kedves Szülők! Mindenben számítok az Önök együttműködésére is!

2020.03.12.

                           Polonkai Zoltánné
                           intézményvezető

 
Fenntartó

fenntarto cime

E-ellenőrzőkönyv

kreta img1

Határtalanul! 2019

hatartalanul banner

Tehetseg.hu

akkreditalt kivalo_tehetsegpont

Boldog iskola

boldog iskola

125 éves az iskolánk

kossuth125

Informatika - fizika

logo pl_animated

Vándorserleg

Iskolánk 2015-ben sorozatban ötödször nyerte el Heves megye legjobb versenyeredményekkel büszkélkedő városi iskolájának járó vándorserleget. 

Eseménynaptár
Előző hónap április 2020 Következő hónap
H K Sz Cs P Szo V
week 14 1 2 3 4 5
week 15 6 7 8 9 10 11 12
week 16 13 14 15 16 17 18 19
week 17 20 21 22 23 24 25 26
week 18 27 28 29 30
▪▪▪ ONLINE látogatók ▪▪▪
Oldalainkat 36 vendég böngészi
Bannerek

 

hatvanihirlap

..........................................

alapitvany banner1

..........................................

legjobbiskola14-15

Keresés a honlapon