Menü Bezárás
Slide 1
HATVAN A TANÜGYNEK

Diákjaink tehetsége, tudása és embersége kimagasló. Nálunk nem csak a tanári kar, a tanulók is egymást segítik a változatos ismeretek megszerzésében. A Kossuthban nem ciki, sőt menő dolog tanulni. Senkinek nem kell, de jó esélyekkel lehet versenyezni. Így jutnak el a fiatalok a választott egyetemekre, a hazai és nemzetközi versenyek dobogóira, később az általuk választott szakma vezető pozícióiba.

Slide 2
Tehetség és szórakozás

A Kossuth iskola egyik legfontosabb célja, hogy diákjaink megtalálják, miben a legjobbak. És ha megtalálták, mindent megteszünk azért, hogy azt ki is bontakoztathassák: szakkörök, délutáni programok és érdekes projekt feladatok keretében. Úgy alakítjuk a mindennapokat, hogy jusson idő a kedvenc elfoglaltságra is. Hisszük, hogy a célok eléréséhez szükséges eredmény összeegyeztethető a tehetségfejlesztéssel.

Slide 3
#kossuth

Több vagyunk, mint egy intézmény. Hírnevünk letéteményese a tanítás és a diákság iránt elkötelezett nevelőtestületünk, sokoldalú és kreatív diákságunk, valamint a velünk azonos értékrendet valló szülői közösség.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow